[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pandekager: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Bagværk}}{{Desserter}} 14-16 pandekager ====Ingredienser==== * 6 æg * 4 dl øl * 4 dl kærnemælk * 375 g * 1 tsk sukker * 1 tsk salt * smør til stegning ====Tilbehør...") |
No edit summary |
||
(2 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 12: | Line 12: | ||
====Tilbehør==== | ====Tilbehør==== | ||
* solbær syltetøj | * solbær syltetøj | ||
* | * vaniljeis | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Line 21: | Line 21: | ||
Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.<br> | Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.<br> | ||
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel). | På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).<br> | ||
Steg dem efterhånden som de spises, eller hold dem varme i ovnen. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 18:11, 15 April 2017
14-16 pandekager
Ingredienser
- 6 æg
- 4 dl øl
- 4 dl kærnemælk
- 375 g
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- smør til stegning
Tilbehør
- solbær syltetøj
- vaniljeis
Fremgangsmåde
Pisk æggene sammen i en stor skål.
Tilsæt øl, kærnemælk, mel, sukker og salt og pisk pandekagedejen med en håndmixer.
Lad dejen hvile i 1/2 time.
Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).
Steg dem efterhånden som de spises, eller hold dem varme i ovnen.
<google>DANSK</google>