Pandekager: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Bagværk}}{{Desserter}} 14-16 pandekager ====Ingredienser==== * 6 æg * 4 dl øl * 4 dl kærnemælk  * 375 g * 1 tsk sukker * 1 tsk salt * smør til stegning ====Tilbehør...")
 
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 12: Line 12:
====Tilbehør====
====Tilbehør====
* solbær syltetøj
* solbær syltetøj
* is
* vaniljeis


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Line 21: Line 21:


Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.<br>
Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.<br>
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).<br>
 
Steg dem efterhånden som de spises, eller hold dem varme i ovnen.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 18:11, 15 April 2017

14-16 pandekager

Ingredienser

  • 6 æg
  • 4 dl øl
  • 4 dl kærnemælk 
  • 375 g
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • smør til stegning

Tilbehør

  • solbær syltetøj
  • vaniljeis

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen i en stor skål.
Tilsæt øl, kærnemælk, mel, sukker og salt og pisk pandekagedejen med en håndmixer.

Lad dejen hvile i 1/2 time.

Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).

Steg dem efterhånden som de spises, eller hold dem varme i ovnen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree