På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tunsalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Frokostretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 dåser tun i olie
* 2 dåser tun i olie
Line 10: Line 10:
* 3 tsk salt
* 3 tsk salt
* 2 tsk peber
* 2 tsk peber
* et drys cayennepeber
* et drys cayennepeber (ikke for meget)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Latest revision as of 08:25, 10 June 2017

Ingredienser

  • 2 dåser tun i olie
  • 2 rødløg
  • 1 Rød peberfrugt
  • 1 dl kapers
  • 1 dl frosne majs
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dl cremefraiche
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • et drys cayennepeber (ikke for meget)

Fremgangsmåde

Hak løgene og den røde peberfrugt fint.
Hæld olien fra tunfisken, kom det i en skål og hak det i stykker med en gaffel.
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.

<google>DANSK</google>