På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hjemmelavet karrysalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
Line 9: Line 9:
* 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
* 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
* 2 tsk karry
* 2 tsk karry
* evt gurkemeje til at justere farven
* evt lidt gurkemeje til at justere farven (ikke for meget, så giver det en underlig smag)
* salt
* salt
* peber
* peber

Latest revision as of 10:20, 26 December 2017

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk kapers (skal skylles)
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt lidt gurkemeje til at justere farven (ikke for meget, så giver det en underlig smag)
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Kom æggene i en gryde med koldt vand. Bring det i kog, og lad dem koge i 8 min. Køl dem derefter af under rindende koldt vand.
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
Hak løgene fint.
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber

<google>DANSK</google>