[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Grillet lammerack: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Hovedretter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>") |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Hovedretter}} | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
Rub: | |||
2 spsk Santa Maria-peberblanding | |||
1 spsk løgpulver | |||
1 spsk hvidløgspulver | |||
½ spsk spidskommen | |||
1 spsk paprika | |||
1 spsk salt | |||
1/4 tsk kanel | |||
Glace: | |||
5 tsk. Dijon-sennep | |||
5 tsk akaciehonning | |||
1 spsk lammerub | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Lammeracks eller lammeculotter rubbes og lægges i køleskab en halv time.<br> | |||
Grilles ved 180°C i 20-35 minutter, pensles med glace et par gange undervejs.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 09:00, 21 May 2019
Ingredienser
Rub: 2 spsk Santa Maria-peberblanding 1 spsk løgpulver 1 spsk hvidløgspulver ½ spsk spidskommen 1 spsk paprika 1 spsk salt 1/4 tsk kanel
Glace: 5 tsk. Dijon-sennep 5 tsk akaciehonning 1 spsk lammerub
Fremgangsmåde
Lammeracks eller lammeculotter rubbes og lægges i køleskab en halv time.
Grilles ved 180°C i 20-35 minutter, pensles med glace et par gange undervejs.
<google>DANSK</google>