Berits Æblekage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* æbler
* 4 store æbler
* 125 g mel
* 125 g mel
* 125 g sukker
* 125 g sukker
Line 11: Line 11:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Brug et stort tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Revision as of 06:56, 2 December 2021

Ingredienser

  • 4 store æbler
  • 125 g mel
  • 125 g sukker
  • 125 g smør

Tilbehør

  • cremefraiche

Fremgangsmåde

Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene. Brug et stort tærtefad. Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad. Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>

id=siteTree