På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lammeburger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 25: Line 25:
* agurk i skiver
* agurk i skiver
* løg i ringe
* løg i ringe


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 12:38, 3 July 2022

Ingredienser

  • 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • salt
  • peber
  • osteskiver
  • Brioche boller fra Meny
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • ruccola
  • tomat i skiver
  • agurk i skiver
  • løg i ringe

Fremgangsmåde

Kødet røres forsigtigt med krydderier og løg og formes til bøffer.

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

Salat

<google>DANSK</google>

id=siteTree