Æblechutney: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(8 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
[[Category:Danske sider]]
{{Tilbehør}}
Æblechutney med karry:
 
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1,5 kilo syrlige æbler i tern
* 1,5 kilo syrlige æbler i tern
* 2 store løg, skåret i ringe
* 2 store løg, skåret i ringe
* 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern
* 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern
* 50 g friskrevet ingefær
* 4 spsk karry
* 3 spsk olie
* 3,5 dl eddike
* 1 stang kanel
* 1 stang kanel
* 8 hele nelliker
* 8 hele nelliker
* 50 g friskrevet ingefær
* 200 g rørsukker
* 200 g rørsukker
* 4 spsk karry
* 3,5 dl eddike
* 3 spsk olie


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Line 26: Line 24:


Chutneyen skal opbevares køligt og mørkt.
Chutneyen skal opbevares køligt og mørkt.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 07:49, 5 February 2017

Ingredienser

  • 1,5 kilo syrlige æbler i tern
  • 2 store løg, skåret i ringe
  • 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern
  • 50 g friskrevet ingefær
  • 4 spsk karry
  • 3 spsk olie
  • 3,5 dl eddike
  • 1 stang kanel
  • 8 hele nelliker
  • 200 g rørsukker

Fremgangsmåde

Svits karryen i olien.

Kom resten af ingredienserne i og rør rundt til det er blandet.

Kog det hele i 1 time. Rør i det tit, det brænder nemt på!

Hvis det ikke virker tykt nok kan man koge det lidt uden låg til sidst.

Kom atamon i ifølge opskriften på flasken. Skyl glassene i kogende vand og atamon før de fyldes.

Chutneyen skal opbevares køligt og mørkt.

<google>DANSK</google>

id=siteTree