Avocadosalat med rejer: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(New page: ''Salat'' * 2-3 Modne Advocado (helst de små brune) * 200 g (drænet vægt) rejer * 1/6 Icebergsalat ''Dressing'' * 1 dl. Olivenolie * 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike * 1 stort eller 2 sm...) |
No edit summary |
||
(16 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Forretter}} | |||
* 2-3 Modne | <keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" /> | ||
====Salat==== | |||
* 2-3 Modne avocado (helst de små brune) | |||
* 200 g (drænet vægt) rejer | * 200 g (drænet vægt) rejer | ||
* 1/6 Icebergsalat | * 1/6 Icebergsalat | ||
====Dressing==== | |||
* 1 dl. Olivenolie | * 1 dl. Olivenolie | ||
* 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike | * 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike | ||
* 1 stort eller 2 små fed | * 1 stort eller 2 små fed hvidløg | ||
* 1 stor tsk. Dijon | * 1 stor tsk. Dijon sennep | ||
* 1 tsk. (med top) sukker. | * 1 tsk. (med top) sukker. | ||
* 1 tsk. | * 1 tsk. salt | ||
* 1/2 tsk | * 1/2 tsk peber | ||
Salaten arrangeres i et rundt tærtefad. | Salaten arrangeres i et rundt tærtefad. | ||
Skær | Skær avokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte. | ||
Pil skrællen af | Pil skrællen af avokadoerne og del hver kvart i 3 både. | ||
Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler. | Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler. | ||
Fordel | Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage. | ||
Fordel rejerne ud over salat og avocadoer. | |||
Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar. | |||
Fordel dressingen over det hele. | Fordel dressingen over det hele. | ||
<google>DANSK</google> |
Latest revision as of 10:09, 16 March 2008
<keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" />
Salat
- 2-3 Modne avocado (helst de små brune)
- 200 g (drænet vægt) rejer
- 1/6 Icebergsalat
Dressing
- 1 dl. Olivenolie
- 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
- 1 stort eller 2 små fed hvidløg
- 1 stor tsk. Dijon sennep
- 1 tsk. (med top) sukker.
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk peber
Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.
Skær avokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.
Pil skrællen af avokadoerne og del hver kvart i 3 både.
Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.
Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.
Fordel rejerne ud over salat og avocadoer.
Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.
Fordel dressingen over det hele.
<google>DANSK</google>