På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Spaghetti med tun og kapers: Difference between revisions
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser (4 personer)==== * 4-500 g spaghetti * 2 røde chili frugter * 4 store fed hvidløg * 4 spsk olivenolie * 1 bundt persille * 160...) |
No edit summary |
||
(4 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
<seo title="Opskrifter" /> | <seo title="Opskrifter" /> | ||
====Ingredienser (4 personer)==== | ====Ingredienser (4 personer)==== | ||
* 4-500 g spaghetti | * 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er | ||
* | * 3 røde chili frugter | ||
* 4 store fed hvidløg | * 4 store fed hvidløg | ||
* 4 spsk olivenolie | * 4 spsk. olivenolie | ||
* 1 bundt persille | * 1 bundt persille | ||
* 160 gram kapers | * 160 gram kapers | ||
Line 13: | Line 13: | ||
* 2 dåser tun i olie | * 2 dåser tun i olie | ||
* peber | * peber | ||
* | * 100 g parmesanost | ||
* 250 g mellemlagret ost | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Riv osten, | Riv osten, parmesanost skal rives fint.<br> | ||
Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.<br> | Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.<br> | ||
Hak | Hak hvidløget på samme måde.<br> | ||
Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.<br> | Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.<br> | ||
Sauter chili og hvidløg i olie i et par minutter. Tilsæt derefter persille og | Sauter chili og hvidløg i olie, på en dyb pande, i et par minutter.<br> | ||
Kom kapers, citron og evt. citronskal i.<br> | Tilsæt derefter persille og steg det med et øjeblik.<br> | ||
Kom tunfisk, kapers, citron og evt. citronskal i.<br> | |||
Tilsæt fløden og lad det koge en '''smule''' ind.<br> | Tilsæt fløden og lad det koge en '''smule''' ind.<br> | ||
Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og spagettien kommes på panden.<br> | Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og spagettien kommes på panden.<br> |
Latest revision as of 03:39, 23 December 2016
<seo title="Opskrifter" />
Ingredienser (4 personer)
- 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
- 3 røde chili frugter
- 4 store fed hvidløg
- 4 spsk. olivenolie
- 1 bundt persille
- 160 gram kapers
- 1 citron (+ noget af skallen hvis den er økologisk)
- 1/4 piskefløde
- 2 dåser tun i olie
- peber
- 100 g parmesanost
- 250 g mellemlagret ost
Fremgangsmåde
Riv osten, parmesanost skal rives fint.
Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.
Hak hvidløget på samme måde.
Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.
Sauter chili og hvidløg i olie, på en dyb pande, i et par minutter.
Tilsæt derefter persille og steg det med et øjeblik.
Kom tunfisk, kapers, citron og evt. citronskal i.
Tilsæt fløden og lad det koge en smule ind.
Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og spagettien kommes på panden.
Bland det hele godt, og tilsæt osten og peber lidt ad gangen.
<google>DANSK</google>