Pariserbøf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Frokostretter}} ====Ingredienser==== * 150-175 g hakket oksekød pr. person * 1 skive brød pr. person * rødbede i tern * revet peberrod * hakket løg * Løgringe * Senneps pickles Kø...)
 
No edit summary
 
(9 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 3: Line 3:
* 150-175 g hakket oksekød pr. person
* 150-175 g hakket oksekød pr. person
* 1 skive brød pr. person
* 1 skive brød pr. person
* 1 æggeblomme pr. person
* salt
* peber
====Tilbehør====
* kapers
* rødbede i tern
* rødbede i tern
* revet peberrod
* revet peberrod
* hakket løg
* hakket løg
* Løgringe
* løgringe
* Senneps pickles
* Piccalilly senneps pickles
* evt. purløg
* groft salt og peber
 
Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.<br>
Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.


Kødet smøres ud på brødet.<br>
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br>
Steges 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.


Serveres med tilbehøret i små skåle.
[[File:Pickles.png]]


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 12:31, 20 August 2016

Ingredienser

  • 150-175 g hakket oksekød pr. person
  • 1 skive brød pr. person
  • 1 æggeblomme pr. person
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • kapers
  • rødbede i tern
  • revet peberrod
  • hakket løg
  • løgringe
  • Piccalilly senneps pickles
  • evt. purløg
  • groft salt og peber

Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.
Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.

Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.

Pickles.png

<google>DANSK</google>

id=siteTree