Hjemmelavet rullepølse på den nemme måde: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
(4 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Frokostretter}} | ||
<seo title="Opskrifter" /> | <seo title="Opskrifter" /> | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
Line 6: | Line 6: | ||
* 7 blade laurbær | * 7 blade laurbær | ||
* 20 peberkorn | * 20 peberkorn | ||
* 1 bundt | * 1 øl (pilsner) | ||
* 1 tsk timian eller et lille bundt frisk | |||
* kvist rosmarin | * kvist rosmarin | ||
* gulerod | * gulerod | ||
* 2 stængler blegselleri | * 2 stængler blegselleri | ||
* 2 knivspids (2ml) allehånde | * 2 knivspids (2ml) allehånde | ||
* 3 hele nelliker | |||
* 3 fed hvidløg | * 3 fed hvidløg | ||
Line 21: | Line 23: | ||
Kom vand i til pølsen lige er dækket.<br> | Kom vand i til pølsen lige er dækket.<br> | ||
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.<br> | Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.<br> | ||
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en | Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølsepresse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.<br> | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 15:22, 7 April 2024
<seo title="Opskrifter" />
Ingredienser
- 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
- 4 små eller 2 mellemstore løg
- 7 blade laurbær
- 20 peberkorn
- 1 øl (pilsner)
- 1 tsk timian eller et lille bundt frisk
- kvist rosmarin
- gulerod
- 2 stængler blegselleri
- 2 knivspids (2ml) allehånde
- 3 hele nelliker
- 3 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.
Flæk guleroden 2 gange på langs.
Skær løgene i kvarter.
Kom alle ingredienser i gryden. (Der skal ikke salt i).
Kom vand i til pølsen lige er dækket.
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølsepresse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.
<google>DANSK</google>