[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Mors chokoladekage: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== Til en bradpande bruges: * 750 g sukker * 750 g mel * 100 g kakao * 2 tsk. natron * 2 tsk. bagepulver. * 2 tsk. van…') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Bagværk}} | ||
<seo title="Opskrifter" /> | <seo title="Opskrifter" /> | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== |
Latest revision as of 14:27, 4 December 2016
<seo title="Opskrifter" />
Ingredienser
Til en bradpande bruges:
- 750 g sukker
- 750 g mel
- 100 g kakao
- 2 tsk. natron
- 2 tsk. bagepulver.
- 2 tsk. vaniliesukker
- 6 dl kærnemælk
- 6 æg
- 250 g. bagemargarine
- flormelis
Fremgangsmåde
Alle tørre ingredienser hældes i skålen. Derefter alle de våde (margarinen smeltet). Derefter røres kagen sammen. Kagen bages på nederste rille ved 200 grader i ca. 25 minutter
Hele kagen glaseres og pyntes med krymmel
<google>DANSK</google>