På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Salsa Verde - Grøn sauce: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Tilbehør}}
<seo title="Opskrifter" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 æg
* 1 fed hvidløg
* 2 sardeller
* 1 spsk kapers
* 6 oliven
* 4-6 spsk krydderurter (persille, basilikum, dild, fennikel, esdragon og purløg)
* 1 tsk mild sennep
* ½ dl olivenolie?
* 2 spsk vineddike
* citronsaft


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Æggene koges i 10 min, afkøles og pilles og hakkes meget fint med en kniv.<br>
Hvidløg, sardeller, kapers oliven og krydderurter hakkes fint og blandes i sammen med sennep olivenolie og vineddike.<br>
Saucen smages til med citronsaft.<br>
Afkøl saucen i køleskab før servering. Den må gerne laves dagen før den skal bruges, den vinder i smag ved at trække i køleskab.<br>
 
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 07:29, 5 February 2017

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 sardeller
  • 1 spsk kapers
  • 6 oliven
  • 4-6 spsk krydderurter (persille, basilikum, dild, fennikel, esdragon og purløg)
  • 1 tsk mild sennep
  • ½ dl olivenolie?
  • 2 spsk vineddike
  • citronsaft

Fremgangsmåde

Æggene koges i 10 min, afkøles og pilles og hakkes meget fint med en kniv.
Hvidløg, sardeller, kapers oliven og krydderurter hakkes fint og blandes i sammen med sennep olivenolie og vineddike.
Saucen smages til med citronsaft.
Afkøl saucen i køleskab før servering. Den må gerne laves dagen før den skal bruges, den vinder i smag ved at trække i køleskab.

<google>DANSK</google>