På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Minestrone suppe med linser: Difference between revisions
No edit summary |
|||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Supper}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 2 hakkede løg | * 2 hakkede løg | ||
Line 12: | Line 12: | ||
* 250 g røde linser | * 250 g røde linser | ||
* 1 tsk salt | * 1 tsk salt | ||
* en | * en smule cayennepeber | ||
* persille | * persille | ||
Latest revision as of 15:05, 4 December 2016
Ingredienser
- 2 hakkede løg
- 2-4 stilke blegselleri i skiver
- 2 kartofler i tern
- 4 gulerødder i tern
- 2 spsk olie
- 4 tsk. karry
- 8 tynde skiver bacon (150 g) (eller 1 kyllingebryst)
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 l hønsebouillon
- 250 g røde linser
- 1 tsk salt
- en smule cayennepeber
- persille
Fremgangsmåde
Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker (eller kyllingebrystet i tern) og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.
Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Smag evt. til med et drys cayennepeber.
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Til suppen serveres hjemmebagte flutes, eller et stykke godt brød.
<google>DANSK</google>