[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Helstegt Oksetyndsteg: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 oksetyndsteg | * 1 oksetyndsteg | ||
Line 5: | Line 5: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Gnid stegen med salt og peber.<br> | Gnid stegen med salt og peber.<br> | ||
Brun den ved 225º i ca. 15 min.<br> | Brun den i ovnen ved 225º i ca. 15 min.<br> | ||
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.<br> | Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.<br> | ||
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.<br> | Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.<br> |
Latest revision as of 03:52, 23 December 2016
Ingredienser
- 1 oksetyndsteg
Fremgangsmåde
Gnid stegen med salt og peber.
Brun den i ovnen ved 225º i ca. 15 min.
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.
Tag stegen ud, og lad den hvile i 10 min inden udskæring.
Serveres f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.
<google>DANSK</google>