På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hjemmelavet hønsesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Frokostretter}}
===Ingredienser===
[http://www.example.com link title]===Ingredienser===
* 300 g stegt kyllingefilet i strimler (kan købes færdigt i Aldi)
* 300 g stegt kyllingefilet i strimler
* 140 g mayonnaise
* 140 g mayonnaise
* 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
* 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
* 100 g stegte champignon
* 100 g stegte champignon
* ½ tsk karry
* ½ tsk dijon sennep
* salt
* salt
* groft peber
* groft peber
Evt pynt:
* 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt
* karse


===Fremgangsmåde===
===Fremgangsmåde===
Line 14: Line 20:
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br>
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br>


Prøv evt. med 1 tsk dijon sennet, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.
Pynt evt. med ristedt bacon og karse.<br>
 
Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 14:58, 4 December 2016

link title===Ingredienser===

  • 300 g stegt kyllingefilet i strimler
  • 140 g mayonnaise
  • 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
  • 100 g stegte champignon
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk dijon sennep
  • salt
  • groft peber

Evt pynt:

  • 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt
  • karse

Fremgangsmåde

Kom kyllingen ud på et skærebræt, og hak det groft med en stor kniv.
Hak de stegte champignon med en kniv, og skær aspargsene i ca. 1 cm lange stykker.
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.

Pynt evt. med ristedt bacon og karse.

Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.

<google>DANSK</google>