[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Hjemmelavet hønsesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(3 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Frokostretter}} | ||
===Ingredienser=== | [http://www.example.com link title]===Ingredienser=== | ||
* 300 g stegt kyllingefilet i strimler | * 300 g stegt kyllingefilet i strimler | ||
* 140 g mayonnaise | * 140 g mayonnaise | ||
* 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas) | * 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas) | ||
* 100 g stegte champignon | * 100 g stegte champignon | ||
* ½ tsk karry | |||
* ½ tsk dijon sennep | |||
* salt | * salt | ||
* groft peber | * groft peber | ||
Evt pynt: | |||
* 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt | |||
* karse | |||
===Fremgangsmåde=== | ===Fremgangsmåde=== | ||
Line 13: | Line 19: | ||
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br> | Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br> | ||
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br> | Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br> | ||
Pynt evt. med ristedt bacon og karse.<br> | |||
Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri. | Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 14:58, 4 December 2016
link title===Ingredienser===
- 300 g stegt kyllingefilet i strimler
- 140 g mayonnaise
- 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
- 100 g stegte champignon
- ½ tsk karry
- ½ tsk dijon sennep
- salt
- groft peber
Evt pynt:
- 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt
- karse
Fremgangsmåde
Kom kyllingen ud på et skærebræt, og hak det groft med en stor kniv.
Hak de stegte champignon med en kniv, og skær aspargsene i ca. 1 cm lange stykker.
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.
Pynt evt. med ristedt bacon og karse.
Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.
<google>DANSK</google>