Hjemmelavet karrysalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 2 æg * 2 drueagurker * 1 spsk kapers (skal skylles) * 1 lille æble * 2 skalotteløg * 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet) * 1,5 dl cre…')
 
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Frokostretter}}
===Ingredienser===
===Ingredienser===
* 2 æg
* 2 æg
Line 9: Line 9:
* 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
* 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
* 2 tsk karry
* 2 tsk karry
* evt gurkemeje til at justere farven
* evt lidt gurkemeje til at justere farven (ikke for meget, så giver det en underlig smag)
* salt
* salt
* peber
* peber
Line 17: Line 17:
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.<br>
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.<br>
Hak løgene fint.<br>
Hak løgene fint.<br>
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen.<br>
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.<br>
Smag til med salt og peber
Smag til med salt og peber


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 10:20, 26 December 2017

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk kapers (skal skylles)
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt lidt gurkemeje til at justere farven (ikke for meget, så giver det en underlig smag)
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Kom æggene i en gryde med koldt vand. Bring det i kog, og lad dem koge i 8 min. Køl dem derefter af under rindende koldt vand.
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
Hak løgene fint.
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber

<google>DANSK</google>

id=siteTree