[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Thousand Island dressing: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.<br> Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Law…') |
No edit summary |
||
(4 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Dressinger}} | ||
[[File:Thousand Island dressing.jpg]] | |||
Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.<br> | Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.<br> | ||
Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden. | Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden. | ||
Line 17: | Line 19: | ||
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br> | Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br> | ||
Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron. | Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til [[Maskeret blomkål med æg og rejer]]. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 11:51, 5 February 2017
Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.
Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden.
Ingredienser
- 200 g creme fraiche
- 50 g mayonnaise
- 2 spsk ketchup
- 1 citron saft+skal
- ½ tsk groft salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk Worcestershire sauce
- 1 tsk paprika
- 2 tsk hvidvin
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.
Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til Maskeret blomkål med æg og rejer.
<google>DANSK</google>