På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Svensk pølseret: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 2 løg * smør til at stege i * 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser) * 1 tsk paprika *…')
 
No edit summary
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
[[File:Svensk pølseret.jpg]]
 
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 løg
* 2 løg
Line 5: Line 7:
* 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
* 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
* 1 tsk paprika
* 1 tsk paprika
* lidt frisk timian
* 1 kg kogte kolde kartofler
* 1 kg kogte kolde kartofler
* 2 dl skummetmælk
* 2 dl skummetmælk
Line 20: Line 23:
Imens skæres kartoflerne i skiver.<br>
Imens skæres kartoflerne i skiver.<br>
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.<br>
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.<br>
Kom paprika og kartoffel skiver i.<br>
Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.<br>
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.<br>
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.<br>
Smag evt. til med et drys salt.<br>
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.


Drys purløg over, og server straks med et koldt glas øl.
Drys hakket purløg over, og server straks med et koldt glas øl.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 04:04, 23 December 2016

Svensk pølseret.jpg

Ingredienser

  • 2 løg
  • smør til at stege i
  • 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
  • 1 tsk paprika
  • lidt frisk timian
  • 1 kg kogte kolde kartofler
  • 2 dl skummetmælk
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 dåse koncentreret tomatpure (140g)
  • salt
  • sort peber
  • et bundt purløg

Fremgangsmåde

Pil løgene og hak dem.
Skær pølserne i skiver.
Smelt smørret i en stor pande eller gryde.
Svits løg og pølser i smørret til pølserne får lidt farve.
Imens skæres kartoflerne i skiver.
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.
Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.
Smag evt. til med et drys salt.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.

Drys hakket purløg over, og server straks med et koldt glas øl.

<google>DANSK</google>

id=siteTree