På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Spidskål med bacon og karry: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 spidskål
* 1 spidskål

Latest revision as of 07:09, 5 February 2017

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 200 g bacontern
  • 4 spsk karry

Fremgangsmåde

Del kålen i 4 på langs, fjern stiken, og kær kålen i ½-1 cm brede strimler på tværs.
Steg baconternene på en pande, når de begynder at blive sprøde tilsættes karry.
Vend kålen i, og svits den, til den falder lidt sammen, men stadig er sprød. Serveres straks.

<google>DANSK</google>

id=siteTree