Alt om mad: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "=== Opskrifter - jeg endnu ikke har prøvet === ====Udskæringer==== * [http://www.voresmad.dk/Saadan_goer_du/Materialer/Materialer.aspx#.UBllILS7OdQ Udskæringsplancher af K...") |
|||
(8 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | |||
=== Opskrifter - jeg endnu ikke har prøvet === | === Opskrifter - jeg endnu ikke har prøvet === | ||
====Udskæringer==== | ====Udskæringer==== | ||
* [ | * [[Image:Oksekoedsudskaeringsplanche.jpg]].jpg]] | ||
* [[Image:Sådan skæres kalvekødet.jpg]] | |||
* [[Image:Svinekoedsudskaeringsplanche1.jpg]] | |||
* [http://www.vom.dk/index.php?id=14&mid=371 Oksekød udskæringer] | * [http://www.vom.dk/index.php?id=14&mid=371 Oksekød udskæringer] | ||
* [http://www.vom.dk/index.php?id=14&mid=370 Svinekød udskæringer] | * [http://www.vom.dk/index.php?id=14&mid=370 Svinekød udskæringer] | ||
Line 45: | Line 48: | ||
* [http://en.wikipedia.org/wiki/Rillettes Rilletes - Wikipedia] | * [http://en.wikipedia.org/wiki/Rillettes Rilletes - Wikipedia] | ||
* [http://bergholt.net/gastronomi/rillettes-af-and Rillettes af and] | * [http://bergholt.net/gastronomi/rillettes-af-and Rillettes af and] | ||
* [http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Madopskrifter/Fjerkr%C3%A6/115657.htm?wbc_purpose=update%2B-%2B81k Confit and - P4 Østjylland] | * [http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus/Madopskrifter/Fjerkr%C3%A6/115657.htm?wbc_purpose=update%2B-%2B81k Confit and - P4 Østjylland] | ||
* [http://gastromand.dk/confiteret-kylling-a-la-wellington/ Confiteret Kylling à la Wellington] | * [http://gastromand.dk/confiteret-kylling-a-la-wellington/ Confiteret Kylling à la Wellington] | ||
* [http://gastromand.dk/konfiteret-svin-en-ny-gastromand-bestseller/ Konfiteret svin – den forbudte fedtbombe?] | * [http://gastromand.dk/konfiteret-svin-en-ny-gastromand-bestseller/ Konfiteret svin – den forbudte fedtbombe?] | ||
* [http://spag10.blogspot.com/2010/12/blog-post.html Sprængt and i øl, chili og abrikoslage] | * [http://spag10.blogspot.com/2010/12/blog-post.html Sprængt and i øl, chili og abrikoslage] | ||
Line 99: | Line 99: | ||
* [http://convivial.blogs.com/my_weblog/2008/03/ossobuco-osso-b.html Ossobuco (Osso Buco) in Bianco alla Milanese with Gremolata] | * [http://convivial.blogs.com/my_weblog/2008/03/ossobuco-osso-b.html Ossobuco (Osso Buco) in Bianco alla Milanese with Gremolata] | ||
<google>DANSK</google> |
Latest revision as of 05:47, 9 January 2017
Opskrifter - jeg endnu ikke har prøvet
Udskæringer
- .jpg]]
- Oksekød udskæringer
- Svinekød udskæringer
- Oksekød udskæringer i Tyskland
- Kalve udskæringer i Tyskland
- Lamme udskæringer i Tyskland
- Svine udskæringer i Tyskland
Enheder i madlavning
Measure | Australia | Canada | UK | USA | FDA |
---|---|---|---|---|---|
Teaspoon | 5 mL | 4.93 mL | 5 mL | ||
Dessertspoon | 10 mL | — | — | ||
Tablespoon | 20 mL | 15 mL | 14.79 mL | 15 mL | |
Fluid ounce | 28.41 mL | 29.57 mL | 30 mL | ||
Cup | 250 mL | 284.1 mL | 236.59 mL | 240 mL | |
Pint | 568.26 mL | 473.18 mL | — | ||
Quart | 1136.52 mL | 946.35 mL | — | ||
Gallon | 4546.09 mL | 3785.41 mL | — |
In South Australia, a "pint" of beer is traditionally 425 mL, while most other states have metricated this value to 570mL.
Verdens bedste brød
Links
- Rilletes - Wikipedia
- Rillettes af and
- Confit and - P4 Østjylland
- Confiteret Kylling à la Wellington
- Konfiteret svin – den forbudte fedtbombe?
- Andepaté med appelsinsalat
- Ulla's kylling med Parmesan
- Gulerodssalat med appelsin, kikærter, chili og spinat
- Swiss Cuisine - Wikipedia
- Rösti - YouTube 1
- Rösti - YouTube 2
- Rösti - YouTube 3
- Rösti - efter original schweizisk opskrift
- Schweiziske opskrifter 1
- Rösti-Recepte
- Käse - oversigt over oste
- Kartoffeltyper
- dict.cc English-German Dictionary - geschwellte Kartoffeln
- Pillekartofler
- Receptsuche - Geschwellte Kartoffeln
15 æg er fint til 5 personer frokost 1 pakke spegeskinke fra aldi 3-400 g champignon og 500 g coctailtomater - aldis revet chedder i passende mængde 5-10 min efter den er kommet i ovnen + purløg
<google>DANSK</google>