På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Berits Æblekage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Bagværk}} ====Ingredienser==== * æbler * 125 g mel * 125 g sukker * 125 g smør ====Tilbehør==== * cremefraiche ====Fremgangsmåde==== DMel sukker og smør op i en skå...")
 
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* æbler
* 4 store æbler
* 125 g mel
* 125 g mel
* 125 g sukker
* 125 g sukker
Line 10: Line 10:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
DMel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.<br>
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Brug et stort tærtefad.<br>
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.<br>
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).



Latest revision as of 06:57, 2 December 2021

Ingredienser

  • 4 store æbler
  • 125 g mel
  • 125 g sukker
  • 125 g smør

Tilbehør

  • cremefraiche

Fremgangsmåde

Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Brug et stort tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>