[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Berits Æblekage: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Bagværk}} | {{Bagværk}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* æbler | * 4 store æbler | ||
* 125 g mel | * 125 g mel | ||
* 125 g sukker | * 125 g sukker | ||
Line 10: | Line 10: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene. | Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.<br> | ||
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad. | Brug et stort tærtefad.<br> | ||
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.<br> | |||
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft). | Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft). | ||
Latest revision as of 06:57, 2 December 2021
Ingredienser
- 4 store æbler
- 125 g mel
- 125 g sukker
- 125 g smør
Tilbehør
- cremefraiche
Fremgangsmåde
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Brug et stort tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).
Serveres med cremefraiche.
<google>DANSK</google>