Berits Æblekage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 10: Line 10:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.<br>
Brug et stort tærtefad.
Brug et stort tærtefad.<br>
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.<br>
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).



Latest revision as of 06:57, 2 December 2021

Ingredienser

  • 4 store æbler
  • 125 g mel
  • 125 g sukker
  • 125 g smør

Tilbehør

  • cremefraiche

Fremgangsmåde

Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Brug et stort tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>

id=siteTree