[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Tortelloni i cremet tomatsauce: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 250 g frisk tortelloni (eller tortellini) * 1 hakket løg * 1 fed hakket hvidløg * 1 ds hakkede tomater eller pastasauce * 1 spsk konce...") |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
[[File:Tortelloni i cremet tomatsauce.jpg | 500px]] | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 250 g frisk tortelloni (eller tortellini) | * 250 g frisk tortelloni (eller tortellini) |
Latest revision as of 14:52, 17 February 2022
Ingredienser
- 250 g frisk tortelloni (eller tortellini)
- 1 hakket løg
- 1 fed hakket hvidløg
- 1 ds hakkede tomater eller pastasauce
- 1 spsk koncentreret tomatpure (hvis man har en der er åben)
- 1 dl fløde
- 1 tsk sukker
- 1 tsk tørret oregano eller basilikum
- 1 frisk mozeralla til gratinering
- lidt oliven olie til at stege i
- salt og peber
- en håndfuld basilikumblade til pynt
- friskrevet parmesanost
Fremgangsmåde
Kog pastaen i en anden gryde imens.
Kom pastaen på 2 tallerkner.
Hæld sovsen over.
Skær mozerallaen i mindre stykker og fordel dem på pastaen.
Gratiner i oven ved 225°C over under varme til osten er smeltet.
Pynt med basilikum blade.
Serveres med en skål revet parmesanost til at drysse over.
<google>DANSK</google>