Lammeburger: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(6 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 7: | Line 7: | ||
* 1 tsk hvidløgssalt | * 1 tsk hvidløgssalt | ||
* salt | * salt | ||
* peber | * peber<br> | ||
* Brioche boller fra Meny | * Brioche boller fra Meny | ||
* bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen | |||
=====Bearnaise Creme===== | =====Bearnaise Creme===== | ||
Line 21: | Line 20: | ||
=====Salat===== | =====Salat===== | ||
* | * rucola | ||
* tomat i skiver | * tomat i skiver | ||
* agurk i skiver | * agurk i skiver | ||
* løg i ringe | * løg i ringe | ||
* osteskiver til når burgeren samles | |||
==== | ====Bøffer==== | ||
Kødet røres forsigtigt med | Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt<br> | ||
Formes til bøffer.<br> | |||
Krydres med salt og peber på begge sider | |||
=====Bearnaise Creme===== | =====Bearnaise Creme===== | ||
Line 34: | Line 36: | ||
Kom det hele i en skål. | Kom det hele i en skål. | ||
Røre, røre, røre og server! | Røre, røre, røre og server! | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 09:36, 1 June 2024
Ingredienser
- 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
- 1 lille hakket løg
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk timian
- 1 tsk hvidløgssalt
- salt
- peber
- Brioche boller fra Meny
- bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen
Bearnaise Creme
- ½ glas Hellmans mayo
- 1 spsk dijonsennep
- 2 tsk bearnaiseessens
- 1-2 skalotteløg
- ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
- rucola
- tomat i skiver
- agurk i skiver
- løg i ringe
- osteskiver til når burgeren samles
Bøffer
Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt
Formes til bøffer.
Krydres med salt og peber på begge sider
Bearnaise Creme
Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt.
Kom det hele i en skål.
Røre, røre, røre og server!
<google>DANSK</google>