Grønlangkål: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Tilbehør}} right ====Ingredienser==== * 600g Vendsysselske Grønlangkål * 50 g smør * 2 spsk sukker * 1/2 revet muskatnød * 1/4 l piskefløde * 1-2 tsk salt * 1/2 tsk groft peber ====Fremgangsmåde====")
 
No edit summary
 
(5 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Tilbehør}}
{{Tilbehør}}
[[File:Vendsysselske Grønlangkål.jpg|right]]
[[File:Vendsysselske Grønlangkål.png|right|200px]]
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 600g Vendsysselske Grønlangkål
* 600 g Vendsysselske Grønlangkål
* 50 g smør
* 50 g smør
* 2 spsk sukker
* 1/4 l piskefløde
* 2-4 spsk sukker
* 1/2 revet muskatnød
* 1/2 revet muskatnød
* 1/4 l piskefløde
* 1-3 tsk salt
* 1-2 tsk salt
* 1/2 tsk groft peber
* 1/2 tsk groft peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Sauter grønkålen i smør under omrøring i et par minutter.<br>
Hæld piskefløde ved.<br>
Tilsæt sukker, revet muskatnød, salt og peber.<br>
Lad retten simre ved svag varme under jævnlig omrøring i cirka 30 minutter.<br>
Smag til.<br>

Latest revision as of 15:23, 7 April 2024

Vendsysselske Grønlangkål.png

Ingredienser

  • 600 g Vendsysselske Grønlangkål
  • 50 g smør
  • 1/4 l piskefløde
  • 2-4 spsk sukker
  • 1/2 revet muskatnød
  • 1-3 tsk salt
  • 1/2 tsk groft peber

Fremgangsmåde

Sauter grønkålen i smør under omrøring i et par minutter.
Hæld piskefløde ved.
Tilsæt sukker, revet muskatnød, salt og peber.
Lad retten simre ved svag varme under jævnlig omrøring i cirka 30 minutter.
Smag til.

id=siteTree