[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Lasagne al forno: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
[[Category:Danske sider]] | [[Category:Danske sider]] | ||
[[Category:Opskrifter]] | |||
[{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version] | [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version] | ||
Revision as of 08:08, 28 October 2007
Pasta alla bolognese
- 3 løg
- 3 gulerødder
- 3 stængler bladselleri
- 120 g stribet flæsk
- 900 g hakket kød (lam eller okse)
- 1200 g hakkede tomater
- 6 dl rødvin
- 1 boullion terning
- 6 fed hvidløg
- 3 tsk salt
- 1½-1 tsk peber
- 1 rosmarin
- 2 tsk oregano
- ½ tsk timian
- 500 g Lasagne plader
Béchamelsauce
- 100 g magarine
- 100 g mel
- 1 liter mælk
- ½ tsk salt
- 2 knivsp hvid peber
- ½ revet muskatnød
- 400 g ost Rigmor lagret fra Netto
<google>DANSK</google>