Focaccia: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 18: Line 18:
Hældes ud i bradepande på bagepapir.<br>
Hældes ud i bradepande på bagepapir.<br>
Hæver ca. 30 min.<br>
Hæver ca. 30 min.<br>
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.<br>
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.<br>
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.<br>
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.<br>
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).<br>
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).<br>




<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 06:36, 19 October 2007

Ingredienser

  • 6,5 dl Vand
  • 800 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 700 g Hvedemel og 100 g Durumhvede mel).
  • 1/2 Pakke gær (1/4 Pakke hvis det hæver i køleskab natten over)
  • 2 tsk. salt
  • Olie ½ dl i dejen + det der skal bruges til pensling

Pynt

  • Salt
  • Olie
  • Rosmarin
  • Oliven

Fremgangsmåde

Alt blandes med grydeske i stor skål.
Hæver til det er nok, mindst en time, kan også langtidshæve natten over i køleskab.
Hældes ud i bradepande på bagepapir.
Hæver ca. 30 min.
Oliven trykkes forsigtigt ned i dejen med ca. 8 cm mellemrum så de er næsten dækket.
Pensles med olie (rigeligt) og drysses med salt og rosmarin.
Bages ved 180º varmluft 40 min. (ikke mere, så bliver det lidt for sprødt).


<google>DANSK</google>

id=siteTree