Avocadosalat med rejer: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: ''Salat'' * 2-3 Modne Advocado (helst de små brune) * 200 g (drænet vægt) rejer * 1/6 Icebergsalat ''Dressing'' * 1 dl. Olivenolie * 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike * 1 stort eller 2 sm...)
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
[[Category:Danske sider]]
[[Category:Opskrifter]]
''Salat''
''Salat''
* 2-3 Modne Advocado (helst de små brune)
* 2-3 Modne advocado (helst de små brune)
* 200 g (drænet vægt) rejer
* 200 g (drænet vægt) rejer
* 1/6 Icebergsalat
* 1/6 Icebergsalat
Line 7: Line 9:
* 1 dl. Olivenolie
* 1 dl. Olivenolie
* 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
* 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
* 1 stort eller 2 små fed Hvidløg
* 1 stort eller 2 små fed hvidløg
* 1 stor tsk. Dijon Sennep
* 1 stor tsk. Dijon sennep
* 1 tsk. (med top) sukker.
* 1 tsk. (med top) sukker.
* 1 tsk. Salt
* 1 tsk. salt
* 1/2 tsk Peber
* 1/2 tsk peber


Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.
Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.


Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter i kvarte.
Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.


Pil skrællen af advokadoerne og del hver 1/4 i 3 både.
Pil skrællen af advokadoerne og del hver kvart i 3 både.


Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.
Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.
Line 24: Line 26:


Spred rejerne ud over salat og advocadoer.
Spred rejerne ud over salat og advocadoer.
Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.


Fordel dressingen over det hele.
Fordel dressingen over det hele.

Revision as of 17:19, 28 October 2007

Salat

  • 2-3 Modne advocado (helst de små brune)
  • 200 g (drænet vægt) rejer
  • 1/6 Icebergsalat

Dressing

  • 1 dl. Olivenolie
  • 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
  • 1 stort eller 2 små fed hvidløg
  • 1 stor tsk. Dijon sennep
  • 1 tsk. (med top) sukker.
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk peber

Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.

Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.

Pil skrællen af advokadoerne og del hver kvart i 3 både.

Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.

Fordel advokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.

Spred rejerne ud over salat og advocadoer.

Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.

Fordel dressingen over det hele.

id=siteTree