På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Lasagne al forno: Difference between revisions
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 4: | Line 4: | ||
*3 gulerødder | *3 gulerødder | ||
*3 stængler bladselleri | *3 stængler bladselleri | ||
*120 g stribet flæsk | *120 g stribet flæsk (ikke røget) | ||
*900 g hakket kød (lam eller okse) | *900 g hakket kød (lam eller okse) | ||
*1200 g hakkede tomater | *1200 g hakkede tomater | ||
Line 27: | Line 27: | ||
*½ revet muskatnød | *½ revet muskatnød | ||
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto | *400 g ost Rigmor lagret fra Netto | ||
Bladselleri skæres i tynde skiver.<br> | |||
Løgene skæres i korte strimler.<br> | |||
Skær gulerødderne i tynde skiver. Hvis de er meget tykke kan de flækkes en eller to på langs først.<br> | |||
Hvidløgene pilles og hakkes fint.<br> | |||
Det stribede flæsk skæres i tern og brunes i lidt olie i en stor gryde. Når en del af fedtet er smeltet af flæsket tilsættes grøntsagerne. Blandingen svitses til grøntsagerne er let gyldne.<br> | |||
Kom grøntsagsblandingen over i en skål så gryden blir fri til at brune kødet.<br> | |||
Brun kødet godt.<br> | |||
Tilsæt tomat, rødvin og grøntsagsblandingen.<br> | |||
Kom krydderier og suppeterning i og lad blandingen koge en times tid.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 06:48, 3 February 2008
Pasta alla bolognese
- 3 løg
- 3 gulerødder
- 3 stængler bladselleri
- 120 g stribet flæsk (ikke røget)
- 900 g hakket kød (lam eller okse)
- 1200 g hakkede tomater
- 6 dl rødvin
- 1 boullion terning
- 6 fed hvidløg
- 3 tsk salt
- 1½-1 tsk peber
- 1 rosmarin
- 2 tsk oregano
- ½ tsk timian
- 500 g Lasagne plader
Béchamelsauce
- 100 g magarine
- 100 g mel
- 1 liter mælk
- ½ tsk salt
- 2 knivsp hvid peber
- ½ revet muskatnød
- 400 g ost Rigmor lagret fra Netto
Bladselleri skæres i tynde skiver.
Løgene skæres i korte strimler.
Skær gulerødderne i tynde skiver. Hvis de er meget tykke kan de flækkes en eller to på langs først.
Hvidløgene pilles og hakkes fint.
Det stribede flæsk skæres i tern og brunes i lidt olie i en stor gryde. Når en del af fedtet er smeltet af flæsket tilsættes grøntsagerne. Blandingen svitses til grøntsagerne er let gyldne.
Kom grøntsagsblandingen over i en skål så gryden blir fri til at brune kødet.
Brun kødet godt.
Tilsæt tomat, rødvin og grøntsagsblandingen.
Kom krydderier og suppeterning i og lad blandingen koge en times tid.
<google>DANSK</google>