[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Brunede kartofler: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 kg små faste kartofler | * 1 kg små faste kartofler |
Revision as of 03:42, 23 December 2016
Ingredienser
- 1 kg små faste kartofler
- 4 spsk melis
- 40 g margarine
Fremgangsmåde
Kartoflerne koges, pilles og afkøles lidt.
Sukkeret varmes på panden uden omrøring, til det bobler lysebrunt som karamel.
Margarinen tilsættes.
Kartoflernes hældes i.
Panden rystes af og til, til kartoflerne er gyldne og glaserede over alt.
Jo mindre man rører deri, jo mere glatte og blanke bliver kartoflerne.
De kan holdes varme et stykke tid, i en lun ovn.
<google>DANSK</google>