Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 6: Line 6:
*500-600 g blandet hakket kød
*500-600 g blandet hakket kød
*400 g tomater
*400 g tomater
*2 dl rødvin
*3,5 dl rødvin
*1 boullion terning
*1 boullion terning
*2dl mælk
*2dl mælk

Revision as of 20:21, 26 August 2007

Pasta alla bolognese

  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 100 g stribet flæsk
  • 500-600 g blandet hakket kød
  • 400 g tomater
  • 3,5 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 2dl mælk
  • hvidløg
  • salt
  • peber
  • rosmarin
  • oregano


  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • salt
  • hvid peber
  • muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto

id=siteTree