Salat med spidskål og grønne asparges: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 8: Line 8:
* 1/3 dl æbleeddike
* 1/3 dl æbleeddike
* 1 stor tsk groft sennep
* 1 stor tsk groft sennep
* 15 ml rørsukker
* 1 spsk rørsukker
* 1 stort fed hvidløg
* 1 stort fed hvidløg
* 1 tsk flagesalt
* 1 tsk flagesalt

Revision as of 16:21, 16 May 2011

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 1 bundt grønne asparges
  • 100 g kapers
  • 1 dl olivenolie
  • 1/3 dl æbleeddike
  • 1 stor tsk groft sennep
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 stort fed hvidløg
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 tsk groft stødt peber

Fremgangsmåde

Flæk spidskålen og fjern stokken.
Snit spidskål i mindre stykker.
Skær de grønne asparges i 2 cm lange stykker, og kog dem let, i saltet vand.

Bland olivenolie, æbleeddike, groft sennep, rørsukker, presset hvidløg, salt og peber i en melryster.
Bland spidskål, asparges stykker og kapers i en skål. Hæld dressingen over kålen, og bland det godt.

Lad være med at komme salaten i køleskab før den serveres, så går noget af det sprøde af.

<google>DANSK</google>

id=siteTree