På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
[[Image:Printer.jpg]][{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version]
[{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version Image]
[{{fullurl:{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version]


====Pasta alla bolognese====
====Pasta alla bolognese====

Revision as of 11:50, 2 September 2007

Printable version Image

Pasta alla bolognese

  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 100 g stribet flæsk
  • 500-600 g blandet hakket kød
  • 400 g tomater
  • 3,5 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 2dl mælk
  • hvidløg
  • salt
  • peber
  • rosmarin
  • oregano


  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • salt
  • hvid peber
  • muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto