På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:


====Pasta alla bolognese====
====Pasta alla bolognese====
*2 løg
*3 løg
*2 gulerødder
*3 gulerødder
*2 stængler bladselleri
*3 stængler bladselleri
*100 g stribet flæsk
*120 g stribet flæsk
*500-600 g blandet hakket kød
*900 g hakket kød (lam eller okse)
*400 g tomater
*1200 g hakkede tomater
*3,5 dl rødvin
*6 dl rødvin
*1 boullion terning
*1 boullion terning
*2dl mælk
*6 fed hvidløg
*hvidløg
*3 tsk salt
*salt
*1½-1 tsk peber
*peber
*1 rosmarin
*rosmarin
*2 tsk oregano
*oregano
*½ tsk timian
 


*500 g Lasagne plader
*500 g Lasagne plader
Line 25: Line 24:
*100 g mel
*100 g mel
*1 liter mælk
*1 liter mælk
*salt
*½ tsk salt
*hvid peber
*2 knivsp hvid peber
*muskatnød
*½ revet muskatnød
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto

Revision as of 17:59, 3 September 2007

Printable version

Pasta alla bolognese

  • 3 løg
  • 3 gulerødder
  • 3 stængler bladselleri
  • 120 g stribet flæsk
  • 900 g hakket kød (lam eller okse)
  • 1200 g hakkede tomater
  • 6 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 6 fed hvidløg
  • 3 tsk salt
  • 1½-1 tsk peber
  • 1 rosmarin
  • 2 tsk oregano
  • ½ tsk timian
  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • ½ tsk salt
  • 2 knivsp hvid peber
  • ½ revet muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto