[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Påskekylling i dijonsennep: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1500g kyllingebryst eller filet * 150 g dijonsennep * 200 g champignoner * 4-5 tykke skiver bacon * 200 g skalotteløg * 4 store fed hvidlø…') |
|||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* | * 1500 g kyllingebryst eller filet | ||
* 150 g dijonsennep | * 150 g dijonsennep | ||
* 200 g champignoner | * 200 g champignoner |
Revision as of 13:15, 14 April 2012
Ingredienser
- 1500 g kyllingebryst eller filet
- 150 g dijonsennep
- 200 g champignoner
- 4-5 tykke skiver bacon
- 200 g skalotteløg
- 4 store fed hvidløg
- 150 g smør
- 2½ dl hvidvin
- 1 dl piskefløde
- saft fra ½ citron
- 1 lille bundt persille
- 1 lille bundt frisk timian
- 4 laurbær
Fremgangsmåde
<google>DANSK</google>