På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Påskekylling i dijonsennep: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1500g kyllingebryst eller filet * 150 g dijonsennep * 200 g champignoner * 4-5 tykke skiver bacon * 200 g skalotteløg * 4 store fed hvidlø…')
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1500g kyllingebryst eller filet
* 1500 g kyllingebryst eller filet
* 150 g dijonsennep
* 150 g dijonsennep
* 200 g champignoner
* 200 g champignoner

Revision as of 13:15, 14 April 2012

Ingredienser

  • 1500 g kyllingebryst eller filet
  • 150 g dijonsennep
  • 200 g champignoner
  • 4-5 tykke skiver bacon
  • 200 g skalotteløg
  • 4 store fed hvidløg
  • 150 g smør
  • 2½ dl hvidvin
  • 1 dl piskefløde
  • saft fra ½ citron
  • 1 lille bundt persille
  • 1 lille bundt frisk timian
  • 4 laurbær

Fremgangsmåde

<google>DANSK</google>