På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Påskekylling i dijonsennep: Difference between revisions
No edit summary |
|||
Line 25: | Line 25: | ||
Smelte smørret i en gryde, når det er bruset af, kommer man kyllingestykker, løg, hvidløg, bacon og krydderurter i gryden .<br> | Smelte smørret i en gryde, når det er bruset af, kommer man kyllingestykker, løg, hvidløg, bacon og krydderurter i gryden .<br> | ||
Brune det hele ved jævn varme i et kvarters tid, mens det vendes flittigt.<br> | Brune det hele ved jævn varme i et kvarters tid, mens det vendes flittigt.<br> | ||
Tilsæt hvidvin og champignoner og læg låg på gryden.<br> | Tilsæt hvidvin og champignoner og læg låg på gryden.<br> |
Revision as of 08:35, 15 April 2012
Ingredienser
- 1500 g kyllingebryst eller filet
- 150 g dijonsennep
- 200 g champignoner
- 4-5 tykke skiver bacon
- 200 g skalotteløg
- 4 store fed hvidløg
- 150 g smør
- 2½ dl hvidvin
- 1 dl piskefløde
- saft fra ½ citron
- 1 lille bundt persille
- 1 lille bundt frisk timian
- 4 laurbær
Fremgangsmåde
Skær kyllingestykkerne i 2-2½ cm brede strimler (på tværs).
Stykkerne krydres med salt og peber, og smøres grundigt med dijonsennep.
Pil skalotteløgene, de skal være hele.
Pil hvidløgene, hvis de er meget store flækkes de en gang på langs, .
Rens champignon og del dem i halve eller kvarte, alt efter størrelsen.
Skær bacon skiverne over på tværs, i strimler.
Smelte smørret i en gryde, når det er bruset af, kommer man kyllingestykker, løg, hvidløg, bacon og krydderurter i gryden .
Brune det hele ved jævn varme i et kvarters tid, mens det vendes flittigt.
Tilsæt hvidvin og champignoner og læg låg på gryden.
Skru ned for blusset og lad retten simre videre i ca. 30 minutter.
Når retten er færdig, smages den til, med citronsaft og evt. mere salt, peber og sennep.
Serveres med kartoffelmos.
<google>DANSK</google>