På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Karry marinerede svinekotteletter: Difference between revisions
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 8 koteletter =====Marinade===== * 4 spsk sukker * 3 spsk soya * 2 spsk karry * 2 tsk salt * 4 fed hvidløg ====Fremgangsmåde==== Hvidløg…') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 8 koteletter | * 8 koteletter |
Revision as of 18:33, 2 February 2017
Ingredienser
- 8 koteletter
Marinade
- 4 spsk sukker
- 3 spsk soya
- 2 spsk karry
- 2 tsk salt
- 4 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Hvidløgsfeddene presses og blandes i en skål med de andre ingredienser til marinaden.
Når sukkeret er ved at være opløst, kommes kotteletterne i skålen en ad gangen mens de vendes, så de får marinade over det hele.
Lad koteletterne marinere i køleskabet mindst en time, vend dem rundt i marinaden, hver 20 minut.
Steg kotteletterne på grill, på pande eller i et fad i ovnen.
Server f.eks med kartoffelbåde stegt i ovnen med olie, salt og rosmarin.
Tips: Marinaden kan også bruges til skinketern som sættes på spyd med løg og tomatstykker, og steges på grill.
<google>DANSK</google>