Ragù alla bolognese: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 500 g hakket oksekød * 2 løg * 6 stængler bladselleri * 2 gulerødder * olivenolie * 2 dl rødvin * 2 store dåser dobbelt tomatkoncentr…')
 
Line 18: Line 18:
Svits løg, bladselleriog gulerod olivenolie.<br>
Svits løg, bladselleriog gulerod olivenolie.<br>
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.<br>
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.<br>
Tilsæt hakket oksekød, og tilsæt et stort glas rødvin, når kødet har taget farve.<br>
Tilsæt hakket oksekød, og tilsæt rødvin, når kødet har taget farve.<br>
Lad vinen koge ind og tilsæt en spsk sukker og et glas sødmælk.<br>
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker og sødmælk.<br>
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.<br>
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.<br>
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.<br>
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.<br>

Revision as of 16:06, 2 July 2012


Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 6 stængler bladselleri
  • 2 gulerødder
  • olivenolie
  • 2 dl rødvin
  • 2 store dåser dobbelt tomatkoncentrat
  • 2 dl sødmælk
  • 1 spsk sukker
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.
Svits løg, bladselleriog gulerod olivenolie.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.
Tilsæt hakket oksekød, og tilsæt rødvin, når kødet har taget farve.
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker og sødmælk.
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.
Smag til med salt og peber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree