Ragù alla bolognese: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 23: Line 23:
Hak rosmarin (uden stilke) og hvidløg, og rør det i gryden.
Hak rosmarin (uden stilke) og hvidløg, og rør det i gryden.
Tilsæt rødvin.<br>
Tilsæt rødvin.<br>
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker og sødmælk.<br>
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker, sødmælk, salt og peber.<br>
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.<br>
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.<br>
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.<br>
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Smag til med salt og peber.<br>
Serveres med spaghetti eller pasta, og revet parmesanost.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:16, 2 July 2012


Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 6 stængler bladselleri
  • 2 gulerødder
  • olivenolie
  • 2 store dåser dobbelt tomatkoncentrat
  • 2 friske kviste rosmarin
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dl rødvin
  • 2 dl sødmælk
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber

Fremgangsmåde

Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.
Svits løg, bladselleriog gulerod olivenolie.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.
Tilsæt hakket oksekød, og vend det hele tiden, til kødet har taget farve.
Hak rosmarin (uden stilke) og hvidløg, og rør det i gryden. Tilsæt rødvin.
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker, sødmælk, salt og peber.
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.
Smag til med salt og peber.

Serveres med spaghetti eller pasta, og revet parmesanost.

<google>DANSK</google>

id=siteTree