På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Langtidsstegt cuvette i hvidvin: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 3: Line 3:


====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 kalvecuvetter
=====Marinade=====
* 1 flaske tør hvidvin
* 3 store gulerødder
* 3 løg
* 2 laurbærblade
* 4 kviste timian
* 6 fed hvidløg
* friskkværnet peber og 4 peberkorn
=====Sovs=====
* 2½ dl piskefløde
* 2½ dl kalvefond/bouillon
* sukker
* salt
* groft peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Rids fedtkanten på stegen i 2 cm brede tern.<br>
Skræl gulerødderne flæk dem 2 gange på langs, og skær dem i ½ cm tykke skiver.<br>
Hak løgene groft og pres hvidløgene.<br>
Bland marinaden i en skål.<br>
Kom cuvetten og marinaden i en plasticpose, luk luften ud og bind en knude på posen.<br>
Lad cuvetten marinere i køleskab til dagen efter.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:21, 9 August 2012

Langtidsstegt cuvette i hvidvin.jpg

Ingredienser

  • 2 kalvecuvetter
Marinade
  • 1 flaske tør hvidvin
  • 3 store gulerødder
  • 3 løg
  • 2 laurbærblade
  • 4 kviste timian
  • 6 fed hvidløg
  • friskkværnet peber og 4 peberkorn
Sovs
  • 2½ dl piskefløde
  • 2½ dl kalvefond/bouillon
  • sukker
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Rids fedtkanten på stegen i 2 cm brede tern.
Skræl gulerødderne flæk dem 2 gange på langs, og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Hak løgene groft og pres hvidløgene.
Bland marinaden i en skål.
Kom cuvetten og marinaden i en plasticpose, luk luften ud og bind en knude på posen.
Lad cuvetten marinere i køleskab til dagen efter.


<google>DANSK</google>