Coleslaw: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 17: Line 17:
* 2 dl creme fraiche 18%
* 2 dl creme fraiche 18%
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
* 1 spsk dijon sennep
* 3 spsk honning
* 2  tsk salt
* 2  tsk salt
* ½ tsk peber
* ½ tsk peber
* 3 tsk sukker
* 3 tsk sukker
* 3 spsk honning
* 1 spsk dijon sennep


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 16:10, 1 September 2012

(Rigeligt til 8 store sandwich boller med Pulled Pork)

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 1 spsk dijon sennep
  • 3 spsk honning
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 tsk sukker

Fremgangsmåde

Kom ingredienserne til marinaden i en melryster, og ryst det godt sammen.
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Hæld marinaden over og bind knude på posen, så der stadig er luft i.
Ryst posen så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, ryst posen en gang imellem.

Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.

Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.

Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>

id=siteTree