[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Lam i hvidkål: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} 4 personer ====Ingredienser==== * 400 g lammesmåkød i tern (ca. 2 cm.) (eller 400 g hakket lammekød det er ligeså godt) * 800 g hvidkål i mindre stykker (ca.…') |
|||
Line 21: | Line 21: | ||
Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt krydderierne, og de hakkede tomater.<br> | Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt krydderierne, og de hakkede tomater.<br> | ||
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 20 min. (hvidkålen skal stadig være lidt sprød).<br> | Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 20 min. (hvidkålen skal stadig være lidt sprød).<br> | ||
Smag til med salt og peber. | Smag til med salt og peber. | ||
Revision as of 06:04, 14 October 2012
4 personer
Ingredienser
- 400 g lammesmåkød i tern (ca. 2 cm.) (eller 400 g hakket lammekød det er ligeså godt)
- 800 g hvidkål i mindre stykker (ca. 2 x 2 cm)
- 2 dåser flåede hakkede tomater
- ½ tsk karry
- ½ tsk salvie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk oregano
- ½ tsk stødt ingefær
- 2 lauerbærblade
- 1 tsk Groft salt
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom olie i en tykbundet stegegryde.
Tilsæt karry og lad det bruse af.
Del lammekødet i 2 portioner og brun hver portion for sig.
Sauter hvidkålen en smule (må ikke blive brun).
Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt krydderierne, og de hakkede tomater.
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 20 min. (hvidkålen skal stadig være lidt sprød).
Smag til med salt og peber.
Server med et stykke godt brød.
<google>DANSK</google>