På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Scones a la Reihn Van Hauen: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 9: Line 9:
* 4 dl kærnemælk
* 4 dl kærnemælk


*  evt hakket chokolade
*  evt 100 g hakket chokolade


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 08:25, 14 February 2013

ca 25 styk

Ingredienser

  • 575 g hvedemel
  • 90 g melis (sukker)/flormelis
  • ½ tsk fint salt
  • 25 g bagepulver
  • 175 g smør
  • 4 dl kærnemælk
  • evt 100 g hakket chokolade

Fremgangsmåde

Det hele blandes sammen.
Dejen kan enten rulles ud til en pølse, hvorefter scones skæres i stykker af 1-2 cm.
De kan også stikkes ud med et glas, efter at dejen er rullet ud på bordet i 1-2 cm's tykkelse.

De bages ved ca. 220 grader (ikke varmluft) på øverste ribbe i 10-12 min.

<google>DANSK</google>