På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Grøn bønnesalat: Difference between revisions
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts * ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>') |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts | * 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts | ||
* | * 1 løg | ||
=====Dressing===== | |||
* 2/3 dl olie | |||
* 1/3 dl hvid balsamico eddike eller 1/4 dl hvidvins eddike | |||
* 1 tsk salt | |||
* 2 knivsids peber | |||
* 1 tsk sukker | |||
* 1 tsk (med top) sennep | |||
* 2 fed hvidløg | |||
====Fremgangsmåde==== | |||
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens. | |||
Tag en stor gryde, og kom 2-3cm vand i bunden.<br> | |||
Bring vandet i kog.<br> | |||
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt. | |||
Læg låg på, og lad bønnerne koge i dampen i 5 min.<br> | |||
Imens bønnerne koger pilles løget, og hakkes fint med en kniv.<br> | |||
Fordel bønnerne i et fladt fad, og drys de hakkede løg over.<br> | |||
Mens bønnerne stadig er varme, hældes dressingen over.<br> | |||
Lad bønnesalaten hvile i køleskabet til den er helt kold. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:34, 10 April 2013
Ingredienser
- 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts
- 1 løg
Dressing
- 2/3 dl olie
- 1/3 dl hvid balsamico eddike eller 1/4 dl hvidvins eddike
- 1 tsk salt
- 2 knivsids peber
- 1 tsk sukker
- 1 tsk (med top) sennep
- 2 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens.
Tag en stor gryde, og kom 2-3cm vand i bunden.
Bring vandet i kog.
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt.
Læg låg på, og lad bønnerne koge i dampen i 5 min.
Imens bønnerne koger pilles løget, og hakkes fint med en kniv.
Fordel bønnerne i et fladt fad, og drys de hakkede løg over.
Mens bønnerne stadig er varme, hældes dressingen over.
Lad bønnesalaten hvile i køleskabet til den er helt kold.
<google>DANSK</google>