[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Salad Niçoise: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 25: | Line 25: | ||
=====Brødtern===== | =====Brødtern===== | ||
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | ||
Skær | Skær ciabatta brødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br> | ||
Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br> | Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br> | ||
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> | Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> |
Revision as of 16:46, 8 August 2014
Ingredienser
- 30 coctail tomater
- 8 æg
- 250 g irmas ekstra fine ærter
- 500 g kolde kogte kartofler
- 150-200 g fine frosne ærter
- sorte oliven gode
Brødtern
- 200 g ciabattabrød
- 150 g bacon i tern
- olivenolie
- 60 g friskrevet parmesan
- groft peber
Dressing
- 2/3 olivenolie
- 1/3 hvid balsamico
- 1 spsk dijon sennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Brødtern
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabatta brødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Salat
Kog ærterne let som beskrevet på posen.
<google>DANSK</google>