[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Surrib med sennep og rødbeder: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 7: | Line 7: | ||
* 3 kviste timian | * 3 kviste timian | ||
* 25 korn hel peber | * 25 korn hel peber | ||
* | * 3 tsk salt | ||
* dijon sennep | * dijon sennep |
Revision as of 20:45, 14 January 2015
Ingredienser
- 1 kg stribet magert brystflæsk
- ½ liter klar lager eddike
- ½ liter vand
- 4-5 blade laurbær
- 3 kviste timian
- 25 korn hel peber
- 3 tsk salt
- dijon sennep
- syltede rødbeder
- groft rugbrød
Fremgangsmåde
Flæsket koges til det er mørt (1-1½ time) i en lage af halvt van og halvt lager eddike.
Suppen sies i en sigte.
Køl suppen ned så fedtet kan skummes af.
Dagan efter:
Suppen opvarmes og 5 blade husblas iblødlagt pr. ½ liter tilsættes. (½ liter er nok).
Skær kødet i passende skiver, og læg dem fladt i et laqg i et fad.
Suppen hældes over til kødet netop er dækket.
Sirribben afkøles helt før den serveres.
Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder. <google>DANSK</google>