Andesauce på 10 min: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 23: Line 23:
===Gastrik - Den ultimative smagsforstærker til justering af din sovs, gryderet, suppe eller simreret===
===Gastrik - Den ultimative smagsforstærker til justering af din sovs, gryderet, suppe eller simreret===
[https://www.dr.dk/levnu/mad/video-spise-med-price-saadan-laver-vi-gastrik-til-sovsen#!/ VIDEO Spise med Price: Sådan laver vi gastrik til sovsen]
[https://www.dr.dk/levnu/mad/video-spise-med-price-saadan-laver-vi-gastrik-til-sovsen#!/ VIDEO Spise med Price: Sådan laver vi gastrik til sovsen]
[https://baregomad.dk/gastrik/ Gastrik]
[https://baregomad.dk/gastrik/ Gastrik]


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 14:25, 2 July 2022


Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 4 dl vand
  • 3 spsk andefond koncentreret eller det der følger med i confitteret and som ikke er på dåse
  • 1 dl fløde
  • 1-2 spiseskefulde gastrik (eller lidt balsamico eddike og sukker)
  • salt
  • groft peber


Fremgangsmåde

Start med at lave din andefond.
Kog fire deciliter vand op og tilsæt en passende mængde koncentreret andefond.
I en anden gryde smeltes to store spiseskefulde smør, og derefter piskes et par spiseskefulde hvedemel i.
Pisk derefter gradvist din andefond i.
Tilsæt så fløden og lad det simre i fem minutter, så du får kogt melsmagen ud af din andesauce.
Smag andesaucen til med lidt gastrik, salt og friskkværnet peber.
Er sovsen for tyk, kan du blot tilsætte lidt mere vand eller fløde.

Gastrik - Den ultimative smagsforstærker til justering af din sovs, gryderet, suppe eller simreret

VIDEO Spise med Price: Sådan laver vi gastrik til sovsen

Gastrik

<google>DANSK</google>

id=siteTree